Proiecte in dezvoltare
INAPOI LA GALERIA PROIECTELOR

 

 

Baneasa - Vf. Berivoiul Mare 72B

Sectorul 1 din Bucuresti este renumit pentru spatiile sale verzi. Una dintre zonele cu o dezvoltare urbanistica deosebita este zona padurii Baneasa,  in arealul Gh.Ionescu-Sisesti - Regimentului - Odai - DN1.

Noua dezvoltare in curs de realizare cuprinde 2 locuinte semi-cuplate cu accese separate, care beneficiaza de un proiect cu arhitectura moderna si suprafete suficient de generoase pentru oferi o locuire comfortabila intr-o zona linistita si cu aer curat, suficient de ferita de zonele poluate si in acelasi timp cu excelente conexiuni cu zonele comerciale noi din nordul capitalei si posibilitati de acces facile spre centru si cartierele din vest. Legatura cu aeroporturile se face prin Sos. Bucuresti - Ploiesti, respectiv DN1, iar cu Autostrada Bucuresti - Brasov prin Sos. Odai si Sos. de centura Nord, in curs de modernizare la 4 benzi.

 

ETAPA:

REZERVAREA DREPTULUI DE PRIM-VENIT IN DESFASURARE -  PRETURI DE LA

209.000 euro

 

Vf. Berivoiul Mare 72B este o noua si entuziasmanta asociere intre Tegral Consulting si  persoane fizice.

 

Predarea se va face in stadiul semifinisat exterior, lasand optiuni noilor propietari de a isi personaliza si finisa interioarele, balcoanele si terasele si dotarile adiacente propuse si de a isi alege tipurile de instalatii.

 

PERIOADELE DE REZERVARE:

Pentru manifestarea interesului si inregistrare, va rugam sunati la  021 321 7862 / 0726 190 272

e-mail: office@tegral.ro

sau vizitati site-urile agentiilor imobiliare.

INFO PLUS

DESCRIERE si SPECIFICATII

Despre noi

<<  DATELE PROPIETATILOR

LOCUINTA 1

LOCUINTA 2

 

 
Design template by
Web Design Project