Intai, va felicitam pentru ceea ce va doriti sau poate doar va ganditi la ceva, mai mult sau mai putin clar,   ceva ce va doriti sa realizati.

O data in plus vrem sa va felicitam daca v-ati gandit sa fixati si un termen de realizare!

   Presupunem ca ati luat decizia de a realiza un proiect personal si aveti nevoie de experienta cuiva care sa va ghideze si sa va sprijine.

Problema finantarii proiectelor este de regula una care a parut spinoasa sau chiar irealizabila, foarte multor persoane care s-au asociat si colaboreaza in programul nostru.

Intelegand ca sunteti suficient de determinat si cautati serios o posibilitate de a va realiza proiectele si obiectivele, vrem sa va dam o prima veste buna si anume aceea ca puteti avea acces intr-un program alternativ, optional, de obtinere a unei finantari "cash" regulata, suplimentara resurselor dumneavoastra actuale.

Am fost si suntem in continuare uimiti de ceea ce  descoperim, lucrand in parteneriat cu o companie internationala, in extindere in Romania, impreuna cu care derulam  programul financiar.

Saptamana de saptamana, luna de luna, in fiecare trimestru, aceasta colaborare ne aduce satisfactii din ce in ce mai mari si  ne ajuta sa ne dezvoltam propriile proiecte.

Datorita dinamicii activitatii, cautam permanent cativa colaboratori, persoane serioase si ambitioase, pentru activitati "part-time" de organizare si management, in tara si in Bucuresti.

Eventualele contacte internationale personale pot constitui un atu suplimentar dar nu obligatoriu.

Pentru a programa o intalnire, in care sa va prezentati proiectele / obiectivele si sa discutati cateva  detalii preliminare, va recomandam sa contactati un  consilier expert:

Ing. Sorin Ionescu .................. 0726 190 272.