Apartamentul 1 - La Parter

      La intrare se ajunge pe o scara laterala, gardata cu jardiniere si ghivece cu flori. Se intra in casa printr-un hol unde incape foarte bine mobilierul de vestibul, dulapuri si cuier. De aici, se patrunde in holul de la parter, nod de circulatie catre toate celelalte functiuni.

Livingul poate fi delimitat prin mobilier si totodata poate fi delimitata o zona de studio cu biblioteca sau birou de lucru, unde pot fi primiti parteneri de echipa sau de afaceri. Spatiul permite chiar si sustinerea unor prezentari de afaceri, cand este nevoie.

  Din living, prin usi duble, glisante sau batante, se face accesul pe o mica terasa si o zona de relaxare " Lounge" exterior sau careu de dans, cand vin prietenii. Careul poate fi aranjat cu banchete cu saltele si perne de jur imprejurul sau.

Zona de relaxare poate fi accesata la fel de bine si de pe terasa suficient de generoasa, a bucatariei. Se coboara cateva trepte si pe sub o alta pergola, se pot aduce spre servirea invitatilor diverse bunatati si bauturi.

Pe terasa bucatariei se va putea amplasa o masa, dedesubtul unei pergole, suport pentru vita de vie sau alte plante agatatoare. La umbra subtire a acestui umbrar natural se va servi micul dejun in primele raze ale diminetilor sau mai tarziu, precum si oricare alt dejun al zilelor de odihna, in anotimpurile cu vreme frumoasa.

Un bar bine asortat, poate fi amplasat chiar langa usa bucatariei iar un gratar va putea sa sfaraie de-a lungul intregului an, mai spre exterior, sa nu intre fumul in casa .

 

 

 

 

 

 

 

Apartament:

 Unit 1

 Unit 2

 

Home
About us
Services
Contact
Site map

 

 

 

 

 

 

Design template by
Web Design Project